Hit Mix Schedule

Christmas Day Schedule

Scrooge 5am to 6am join us for the great story of Scrooge

A Christmas Carol 6am to 7am. Another great Christmas story.

7am – 7.40am Christmas Movies music courtesy of Solihull Radio.

8am to 10am Christmas Day with Gary Jackson

10am to Midday Time machine Christmas Special.

Midday to 1pm Souled down south Christmas Special.

1pm to 3pm Sounds of Brass Christmas Special with Chris Johnston

3pm to 5pm Vinyl Days Xmas Special with Alec Nicol.

5pm to 7pm Starparade Christmas Special. Disco mix of Christmas Classics.

7pm to 7.30pm Christmas Quiz- courtesy of Solihull Radio.

7.30pm Christmas Crooners courtesy of Solihull Radio.

8pm to 10pm Clive Brady Jazz Funk Radio Show

10pm to 11pm Love Zone with Alec Nicol

11pm to 1am Cowboy Christmas. Christmas songs cowboy style.

Monday – Friday

Classic Hits from the 60s to the 90s non stop

Monday 9pm The Vinyl Show. Hosted by Alec Nicol.2 hours of great Vinyl classics.

11pm The Titus Jennings Experience.

Friday

7pm Storm Warning with Tony Hall

9pm Love Zone The Love Zone. Hosted by Alec Nicol. All the Love classics of today and Yesteryear.

Saturday

8am One Nostalgic Weekend Show. Talk radio stories from the 1920’s to the 1940’s. Superman, The Lone Ranger to name but a few stories that appear on the show.

10am The Retro Chart Show.

12 midday Sounds of the 70s

Sunday

8am My Generation Hosted by Gary Jackson. 2 hours of talk with songs from the 60s to the 80s

10am Time Machine Hosted by Rob Randall. 2 hours of 70s and 80s songs with chat.

Midday: Kick up the decades. 2 hours of great music.

2pm 70s 80s Jazz Funk Radio Show. Hosted by Clive Brady. 2 hours of great Jazz and Funk classics.

4pm Tony Hall- Memory Lane.

6pm Soul down South with Ross Sutherland

7pm The Vinyl Show. Hosted by Alec Nicol.2 hours of great Vinyl classics.

9pm Starparade 2hours of disco classics non stop. Hosted by Ramon at Free Luxembourg Radio

11pm The Love Zone. Hosted by Alec Nicol. All the Love classics of today and Yesteryear.